Puhujaesittely

Niina Ratsula

Code of Conduct Companyn perustaja, KTT Niina Ratsulan missiona on edistää vastuullista liiketoimintaa ja eettisesti kestävää työelämää.

Niina on yksi vastuullisuusteeman kysytyimpiä puhujia Suomessa. Niina valittiin vuoden 2019 vastuulliseksi vaikuttajaksi (Bonfire Agency) ja on ehdolla vuoden 2023 puhujaksi (MySpeaker of the year) vastuullisuus ja eettisyys kategoriassa. Niina on toinen Nordic Business Ethics –aloitteen perustajista, joka toimii vakiintuneena keskusteluareenana eettisesti kestävän työelämän kysymyksille Pohjoismaissa .

Niina on työskennellyt 15 vuotta vastuullisen liiketoiminnan, hyvän hallinnon, riskienhallinnan ja yrityskulttuurin kehittämisen parissa pörssiyrityksissä (Nokia ja Kemira) ja viimeiset 4 vuotta luotsannut Code of Conduct Companyn toimintaa. Niinalla on vahva kokemus vastuullisuus- ja ethics & compliance -ohjelmien sparraamisesta ja kehittämisestä eri kokoisissa yrityksissä, erityisesti keskittyen eettisen liiketoiminnan, kestävän yrityskulttuurin ja sosiaalisen vastuullisuuden kehittämiseen.